Eger Otthon Ingatlanközvetítő Iroda
3300 Eger, Széchenyi út 24. 1. emelet 1. ajtó
telefon: 20-265-1348
e-mail: egerotthon@egerotthon.hu
honlap: http://www.egerotthon.hu
 
 

Rólunk írták

Ostorosi telek eladója és vevője:

Meg voltunk elégedve az iroda közreműködésével. BZ

Az irodával meg voltunk elégedve. 5 csillag! :) DÁ

2016. április 14.

 

Belvárosi lakás eladója:

A korrektség jellemezte az Önök kollégájának munkáját. Köszönöm. Remélem, hamarosan lesz módom újabb szerződéskötés miatt keresni az Attilát. 

Soósné Göböly Ildikó

(Az ügyintéző Király Attila volt.)

 

Egri lakás eladója:

 Másfél évvel ezelőtt kötöttem szerződést az Eger Otthonnal, egri lakásom értékesítése céljából. Párhuzamosan hirdettem ingyenes portálokon és 2 másik közvetítőnél is, de a legtöbb érdeklődőt az Eger Otthon hozta. Tették ezt úgy, hogy abszolút nem voltak tolakodóak, rámenősek, erőszakosak.

Bár sok hasonló (3 szoba, 60 nm) eladó lakás van Egerben, tegnap sikerült megkötni a szerződést a vevővel, átvettem a foglalót, a lakásomnak új tulajdonosa lesz. 

Az ingatlanközvetítők koordinálták a lakásom bemutatását, miközben az albérlőkkel is egyeztetniük kellett, és az ő esetleges ellenérdekeltségüket is kiválóan kezelték. 

Az Eger Otthon munkatársai sosem kérték/erőltették, hogy csökkentsem a lakás árát. Az eredetileg elképzelt eladási árból csak pár százezer Ft-ot engedtem, a közvetítői jutalék is alacsonyabb volt az átlaghoz képest. 

A közvetítői iroda jól megközelíthető, központi helyen van és kimondottan kényelmes volt, hogy az irodán belül található az ügyvédi iroda is. Az összes alkalmazott kedves, segítőkész. Az ügyvédjük kimondottan az ingatlan ügyekre specializálódott, mindkét felet (eladó/vevő) képviseli, pontos, precíz, jól felkészült, és nem drága.

Bár szerintem az egerotthon.hu keresési funkcióit lehetne fejleszteni, de a személyes jelenléttel és szaktanácsadással jól kiegészítik a szolgáltatásukat. 

Mivel az Eger Otthon dolgozott legtöbbet a lakásom eladásával, ők hozták magasan a legtöbb érdeklődőt, jó a szolgáltatásuk, a közvetítől kedvesek voltak, de legfőképp mert  nekik siskerült eladni a lakásom - bátran ajánlom az Eger Otthont minden leendő ügyfélnek. 

Lajosházi Péter

(Az ügyintéző Borosné Király Andrea volt.)

 

 Ostorosi családi ház eladójának véleménye:

Nagyon elégedett voltam az Eger Otthon munkatársakkal, az irodával és a Boros Ügyvéd Úr munkájával. Szívesen rájuk bíznám legközelebb is a munkát. Jó munkát végeztek.

K.E.

2014. október

 

Egri lakás eladója:

 Az Eger Otthon Ingatlanközvetítő irodát nagyon ajánlom mindenkinek, legyen akár a lakás eladója, vagy a vevője. Minden szolgáltatásukkal teljesen eléggedett vagyok.

Személyesen is szeretnék köszönetet mondani Zalánki Gábornak, akiben maximálisan korrekt és segítőkész, rugalmas embert ismertem meg. Elejétől a végéig megfelelő segítséget kaptam mindenben, az ingatlan árazás kialakításától kezdve, a hirdetés szövegezésén, fotókészítésen át, a lakás vevő részére történő bemutatásán át, az eladásig mindbenben. Nagyon rövid idő alatt sikeresen záródó adásvételt bonyolítottunk le. A különleges kéréseimet is figyelembe vették. Az energiatanúsítvány és más technikai és egyeztetési problémák ügyintézésében, valamint a szerződéskötés során felmerülő kérdésekben is segítséget kaptam.

Ajánlom az Eger Otthont szakmai és emberi szempontból is.

Köszönettel:
Bata György

2014. október 03.

(Ügyintéző munkatársunk Zalánki Gábor volt.)


 

Egri lakást vásárló fiatal pár: 

Jó döntés! Ha az ember ingatlant ad vagy vesz, mindenképp forduljon szakemberhez. Ne menjen a saját feje után és ne legyenek előítéleteik az üzletkötőkkel kapcsolatban. Az ő tapaszatalatukkal, jártasságukkal, valamint az aktuális piaci helyzet kisimerésével jelentős kedvezményekre és kedvezőbb árra tehetünk szert. 

Mi is így tettünk, felvettük a kapcsolatot az irodával, felvázoltuk kéréseinket és elképzeléseinket és a keresést, valamint a találatok szűkítését rájuk bíztuk.

Mindenben teljesen körültekintően jártak el, időpontokat egyeztettek, az aktuális lakásról mindent elmondtak, a végén nekünk már csak megnézni kellett! Továbbá óriási segítséget jelentett, hogy ügyvéd és hiteltanácsadó is segítette a gyors és rugalmas ügyintézést.

Nagyon türelmesek voltak, őket csak ajánlani tudom teljes mértékben! Nem bántuk meg, hogy őket választottuk, kölcsönösen megbíztunk egymásban és meg is lett a gyümölcse: EGY EGRI OTTHON...

Kiváló csapat!

2014. 04. 25.

Bakondi Róbert

(A lakásvásárlásban  Király Attila kollégánk nyújtott segítséget.)

 

Egri lakás vásárlója:

Rendkívül gyors, pontos munkavégzést tapasztaltam. Vásárlóként sikerült megtalálnom a számomra megfelelő lakást. Köszönöm Farkas Péter munkáját, figyelembe vette az igényeimet, gyors és megbízható segítséget kaptam tőle.

 A jövőben, ha ingatlannak kapcsolatos ügyem lenne, ismét az Eger Otthont választanám.

Eger, 2014.03.27.

B.E. 

 

  Egri lakást vásárló ügyfeleink véleménye (e-mailben érkezett):

 Mindketten meg vagyunk elégedve az iroda szolgáltatásával, rengeteg segítséget és tájékoztatást kaptunk, így nagyon gyorsan sikerült megtalálnunk a számunkra megfelelő lakást! Az ügyintézés is probléma- és zökkenőmentes volt.
Köszönjük a segítséget és azt, hogy még a hétvégén is mutatott nekünk lakásokat! 

2014. 04.23.

E.A. 

(Ügyintéző munkatársunk Borosné Király Andrea volt.)

 

Egri lakás eladójának véleménye:

 A lakáseladásnak először „egyedül” vágtam neki, vagyis meghirdettem újságban, és vártam a jelentkezőket. Nos, túl sok örömem nem volt benne.

Aztán  - korábbi  előítéleteimet legyőzve – egy kedves barátom az Eger Otthon  irodát ajánlotta.  (Azóta is hálás vagyok neki.)

Farkas Péter úr volt a közvetítő, aki mind emberileg, mind szakmailag  megállta a helyét. A helyszíni szemlétől az adásvételi szerződés aláírásáig a rendelkezésemre állt, rendkívül korrekt módon intézte a dolgokat, mindig tájékoztatott a történésekről.

A szerződés megkötése is gördülékeny volt, minden az előzetes megbeszélés szerint történt.

Nyugodt szívvel tudom ajánlani az Eger Otthont az ingatlanukat eladni szándékozó tulajdonosoknak, biztos vagyok benne, hogy nem fognak csalódni.

2014. március 19. 

Ny. K.

 

Ügyfelünk levele: 

küldve: Sze 2013.04.10. 13:23

részletek:

 

 

Sziasztok!

2009 ben rajtatok keresztül vettem meg a lakásomat a ..... úton, nagyon jó áron. Emellett nagyon elégedett voltam a munkátokkal is. Mindenre kiterjedő, udvarias kiszolgálást kaptam.Sajnos úgy alakult, hogy .... jelenleg .... egy kicsit nagy. Így először rátok gondoltam, ...... Előre is köszönöm !

2013. 04. 10.

 

Egy egri, Malomárok úti lakás eladójának véleménye:

"Kiváló munkát végzett az iroda és személyesen Farkas Péter. Gratulálok, és köszönöm!"

Török Zsolt

2009.10.05.

 A fenti egri lakás vevőjének a véleménye:

"Az iroda körültekintően és segítőkészen járult hozzá a lakásvételhez. Farkas Péter ügyintézőnek külön köszönet munkájáért."

Varga Áron Péter

2009.10.05.

 

Egy Eger keresett területén fekvő lakás megvásárlását követően írta egy ügyfelünk:

"Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom, hogy az Eger Otthon Ingatlanközvetítő iroda szolgáltatását vegye igénybe, ha precíz és korrekt közvetítéstéssel szeretne ingatlant vásárolni vagy értékesíteni! Én az új lakásom vásárlásánál és a régi lakásom eladásánál is igénybe vettem a szolgáltatásukat, és nem cslódtam az Eger Otthonban." 

Poczik István

2009.09.07.

 

Egy egri, északi városrészben található lakás eladója: 

"Nagyon korrektek az ügyek intézésében. Maximálisan figyelembe veszik mind az eladó és vevő részéről sz igényeket, kívánalmakat. Úgy érzem, hogy mindkét fél részéről a legnagyobb odafigyeléssel, együttérzéssel oldják meg feladatukat, munkájukat. Úgy érzem, hogy ők is örülnek mások elégedettségének, örömének. Mindemellett intelligensek és kedvesek."

Szabó Istvánné

2009. jan. 13.

A fenti egri lakás vevője:

"Az irodát csak ajánlani tudom. Az ügyintézés gyors és pontos. Annk is jó rálátást tudnak adni az ingatlankínálatra, aki esetleg a kezdetben még bizonytalan, hogy milyen ingatlant is keres. Bármely kollégável beszéltem, mindenki kedves és udvarias volt. Amennyiben a későbbiekben ingatlannal kapcsolatos ügyben kell lépnem, biztos az Eger Otthonhoz fordulok."

Popov Gábor Tibor

2009. jan. 13.

 

Egy szép kis egri lakás eladását követően:

"Köszönjük gyors és korrekt közreműködésüket, egy szép kicsi lakáshoz jutottunk Egerben. Farkas Péter igazán kedves, segítőkész és rugalmas közvetítő. Kívánok további minden jót!"

Bíró István

2009

 

 

 

Egri ház eladója:

- nagyon gyors ügyintézés
- kedves, kellemes, kultúrált kiszolgálás
- korrekt információk
- gyors tájékoztatás

2005.11.11.

S.S.

 

Egri lakás eladója:

Nagyon köszönök mindent, az ingatlanközvetítő irodának. Korrektül dolgoznak, nagyon segítőkészek.

Köszönettel: Kelemen Katalin

2005.11.16

 

Egri családi ház eladója:

 

Korrekt, megbízható az iroda. A legtöbb potenciális ügyfelet hozta és jól kezelte a vevő-eladó közötti felmerülő problémákat.

2006.01.06.

B.G.

 

Egy egerben lévő lakás tulajdonosa, melyet irodánk értékesített:

Nagyon korrektnek ismertem meg az Egerotthon, ingatlanközvetítő iroda munkatársait. Kiválló volt az összhang az iroda és közöttem, mint eladó között. Figyelmesek, rugalmasak és emberileg csodálatosak. Maximálisan meg voltam velük elégedve. Köszönettel tartozom nekik a kivállo munkájukért. Öröm volt velük együtt a munka.

2006.01.23.

Szabó Istvánné

 

Egri lakás vásárlója:

Minden szolgáltatásukkal meg voltunk elégedve. Ügyes, illetve kiválló szakemberek dolgoznak az irodában. Mindenkinek ajánlom a Farkas Péter vezette, Eger Otthon ingatlanközvetítő irodát.

2006.01.24.

B.A.

 

Egri ingatlan vásárlója:

Az ügyintézéssel maximálisan elégedett vagyok, rugalmasak, gyorsak. A munkatársak segítőkészek és nagyon kedvesek.

2006.02.27.

Pap Melinda

 

Egri lakás eladója:

Korrekt, rugalmas, megbízható, együttműködő.
Köszönöm.

2006.04.26.

Kocsis Ferenc

 

Egy ingatlan vásárlója, melyet Egerben értékesítettünk:

Lakásvásárlás céljából kerestük fel az irodát. Gyorsan, korrekt módon kaptunk felvilágosítást a megtekintett lakásokról. A hitel és a papírmunka intézésében is maximális segítséget ajánlottak fel. Biztonságban éreztük magunkat, mert emberi módon és maximálisan segítettek minket mindenben. Nagyon meg voltunk elégedve.

2006.04 26.

Nagy György Boglárka

 

Egri lakás eladója:

A közvetítő iroda tevékenységével nagyon elégedett vagyok. Gyors, korrekt ügyintézés jellemzi. Javaslom közreműködésük igénybevételét mindenkinek aki ingatlant kíván eladni vagy vásárolni.

2006.05.05.

dr Sz.N.R.

 

Egri lakás eladója:

Köszönjük a gyors, korrekt ügyintézést.
(egy héten belül elintézték)

2006.05.19.

H.L.

 

Egri lakás eladója:

Nagyon meg vagyok elégedve a közvetítői szolgáltatással. Maximálisan tapasztaltnak tartom a vezető urat és a munkatársait. Két héten belül adták el a lakásunkat és a kérdéseinkre segítőkészen válaszoltak.

2006.05.27.

Fürné Dávid Krisztina

 

Egri lakás vásárlója:

Lakásvásárlásomhoz az Eger othontól széleskörű szakmai tudást, és segítséget kaptam. Az ügyintézés során a munkatársakat megismertem, lelkiismeretesen, segítőkészen álltak mindíg rendelkezésre. Az igények pontos megismerése után rövid időn belül találtak egy, a számunkra leginkább megfelelő, szép lakást.
Az iroda munkájával, a közvetítéssel illetve a munkatársak hozzáállásával nagyon elégedett vagyok.
Köszönöm szépen!

2006.05.27.

F.M.

 

Egri lakás vásárlója:

Lakásvásárlás kapcsán az Eger otthon megismert dolgozói kedvesek, segítőkészek, pontosak voltak. Részemről maximálisan meg vagyok velük elégedve.

2006.06.06.

Lenhardt Mária

 

Egri lakás eladója:

Az iroda szolgáltatása korrekt és igen gyors volt!

2006.06.06.

P.L.

 

Interneten érkezett:

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani az Iroda minden dolgozójának. Ebben az Irodában odaadóan és önzetlenül dolgoznak a mihamarabbi cél elérésének érdekében.

Balog József Eger

 

Egri lakás eladója:

Köszönjük, hogy hozzásegítettek bennünket a lakásunk eladásához. Igazán meglepődtünk, hogy szinte egyik napról a máikra adás vételi szerződést kötöttünk. Reméljük, az egész ügy ilyen simán fog végigzajlani.
Ha még a továbbiakban is ingatlanközvetítő segítségére lesz szükségünk vissaztérünk.
Már másoknak is ajánlottuk az Eger Otthont.

2006. 06. 29.

Z.K.M.

 

Egri lakás vásárlója:

Egy kedves és roppantúl lelkes csapat segített minket abban, hogy megtalálhassuk a számunkra legmegfelelőbb lakást.

2006.09.05.

K.P.

 

Egri lakás eladója:

Rendkívül gyors, szakszerű ügyintézés. Szimpatikus, empatikus munkatársak.

2006.09.28.

K.Zs.

Egri lakás eladója:

Az általam megbízott iroda az érdekeimet teljes mértékben teljesítette.  A lakás eladását maradéktalanul magas színvonalon ellátta. Szakmai hozzáértésük kiváló.

2007.

K.J.

 

Egri lakás eladását követően írta a tulajdonos:

Ingatlanom eladásához 6 irodát kértem segítségül, és az Eger Otthon segítségével sikerült eladni, mivel az ingatlan eladó sok-sok ügyfelet hozott. Voltak olyan irodák, ahol meg sem kerestek bennünket 4 hónap alatt, sőt tudtunk nélkül leszállították a vételárat. Köszönjük a tisztességes és alapos munkát.

Ó-A. E.

2007.07. hó

Eladott lakás tulajdonosa Egerben:

2007. év folyamán lakás eladásom ügyében a fenti Ing. közv. munkájával elégedett vagyok, további sikeres munkát kívánok.

V.J.

2007.10.03

Egri lakás tulajdonosa az északi városrészből:

Kiválóan meg voltam elégedve az ingatlanom eladásával. Az eladási árral és a közvetítéssel is elégedett voltam. Az ügyintézők is kiválósn közreműködtek. Hálásan köszönöm nekik.

Bordás Katalin

2007.9. hó

Egy vásárló véleménye, aki Egerben találta meg lakását a Mátyás király úton:

A szolgáltatással nagyon elégedett vagyok. Segítőkészség az maximális. Gyors és pontos ügyintézés.

K.J.

2007.09.14.

Egri lakás tulajdonosa:

Meg voltam elégedve a hozzáállással, az ügyintézéssel. Csak ajánlani tudjuk ismerőseinknek.

V.SZ.ZS.

2007. február

Ostorosi ház vevője:

Az ingatlanközvetítő iroda szolgáltatásával teljes mértékben elégedett voltam.

Kovács Kornél

2007. március

Ostorosi ikerházi ingatlan értékesítése kapcsán:

a ház eladója: "Mint már többször volt alkalmunk tapasztalni, most is gyorsan és korrekt módon sikerült az ingatlanunkat értékesíteni. Köszönet az együttműködésért!"

Geesinkné Gál Andrea, 

a ház vásárlója: "Az ügyintéző korlátlanul rendelkezésemre állt, még hétvégén és a munkaideje után is. Részletes, teljees körű téjékoztatásban részesített, képekke, látvénytervekkel alátámasztva az elmondottakat.  Új információ tudomására jutásakor azonnal tájékoztatott, így már a megszerzett új ismeretek alapján rudtam rovább gondolkodni. A dönrésem meghozatalában maximális segítséget kaptam. Az iroda és az ott tapasztalt légkör, felszereltség magasszintű.

R.né Dr. L.G.

2007. április 3.

Egri lakás vevője:

Sikeres lakásvásárlást bonyolítottam a fenti cég közreműködésével nem helybeli és rugalmatlan eladótól. Lízing konstrukciót bonyolítottunk, amely új forma, sok rugalmasságot követelt. A gyors, segítőkész, időkorlát nélküli munkának (Fábián Zoltán) köszönhetően, a gyors hitelügyintézéssel 4 hét alatt beköltözhetően sikerült lebonyolítani. Mindenért köszönet!

O.K.

2007.05.15.

Egri lakás eladója:

Az Eger Otthon ingatlanközvetítő iroda teljes megelégedésünkre, precízen és megbízhatóan végezte munkáját! A kollégák kedvesen és ügyfélorientáltan álltak rendelkezésünkre; kérdéseinkre és észrevételeinkre gondosan és türelmesen válaszoltak!

Összességében nyugodt szívvel ajánlom valmennyi ingatlant eladnivagy venni kívánó leendő ügyfélnek az iroda szolgáltatását!

F.V.

2007. május 16.

Ostorosi ház eladója:

Alulírott nagyon meg vagyok az "Otthon" munkájával elégedve. Kedvesek, készségesek, a szakértelem látványos.

R.I.

2007.06.14.

Egy eladó írta egy Egerben értékesített lakás kapcsán:

"Nagyon elégedett vagyok a munkájukkal. Értékesítőik kedvesek, udvariasak és szakszerűek. Köszönöm." 

K.G.

2007.05.29.

Egy vásárló egy egri lakás vételét követően:

"Ügyintézésükkel elégedett vagyok. Az üggyel foglalkozó kolléga maximálisan udvariasan intézte az eladást és a szerződéskötéssel kapcsolatos dolgokat is."

J.J.

2007.09.11.

Egy egri ingatlan eladása kapcsán:

"Rendkívül elégedett voltam az iroda munkatársaival, és végül is az eredménnyel is. További sok sikert kívánok üzleti életükben."

P.F.

2007.10.20.

Egy egri ingatlan (Malomárok úti lakás) sikeres értékesítését követően:

"A közvetítő iroda diszkrét, gyors ügyintézését ezúton is megköszönöm. az érdeklődők minden esetben pontosan tájékoztatva voltak, és a megbeszélt időpontokra késedelem nélkül érkeztek. "

K.L.

2007.11.09.

Egri ingatlan vásárlója:

"A közvetítő munkájával maximálisan meg vagyol elégedve. Ügyesen, gyorsan és udvariasan dolgoznak."

P.D.M.

2007.12.13.

Egri ingatlan (Kertész úti lakás) eladója:

"Az ügyintéző gyors, pontos munkájával, valmint az ügyféllel való bánásmóddal meg voltam elégedve. Ha máskor hasonló ügyem lesz, bátran és bizalommal fordulok a közvetítőhöz ás ügyintézőjükhöz."

K.G.

2008.02.05.

Egy egri ingatlan eladását követően:

"A vártnál gyorsabban sikerült az eladás. Mindennel meg vagyok elégedve."

T.E.

2008.03.26. 

 

 


Képek megjelenítése funkció szerint:    
 
Nincs a keresési feltételeknek megfelelő ingatlan.
 
Kérem várjon!
Képek megjelenítése funkció szerint:    
 
Nincs a keresési feltételeknek megfelelő ingatlan.

E-mail kuldese:

(Bezárás)
boros_pont_ugyvediiroda_kukac_chello.hu